У Львові судитимуть жителя Луганщини, який незаконно приватизував приміщення міськради

суд

Прокуратура Львівської області скерувала до суду обвинувальний акт відносно жителя Луганщини, який незаконно приватизував приміщення площею понад 230 м кв.

Прокуратура Львівської області скерувала до суду обвинувальний акт відносно жителя Луганщини, який незаконно приватизував приміщення площею понад 230 м кв.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

У липні 2017 року до Сихівського районного суду міста Львова скеровано обвинувальний акт відносно жителя Луганської області, який обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.4 ст.358, ч.4 ст.190, ч.1 ст.209 КК України (використання завідомо підробленого документа; шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах; легалізація доходів, одержаних злочинним шляхом).

Встановлено, що чоловік у березні 2016 року за попередньою змовою з невстановленими особами, подав одному із приватних нотаріусів підроблені документи для здійснення реєстрації за ним права власності на об’єкт нерухомого майна площею понад 230 м кв, власником якого була Львівська міська рада.

Для набуття права власності на зазначену нерухомість, зловмисник використав підроблені рішення та розпорядження органів місцевого самоврядування, а також органів влади. Саме на підставі, цих документів нотаріус провів реєстрацію права власності на вказане нерухоме майно на підозрюваного.

Уже через місяць шляхом укладення договору купівлі – продажу у того ж нотаріуса, зловмисником відчужено зазначену нерухомість, отриману злочинним шляхом.

Чоловікові обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави в розмірі 230 тис грн., котра на даний час сплачена. Зазначимо, що на незаконно набуте у власність приміщення накладено арешт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: