Одразу шістьох депутатів сільської ради на Львівщині визнали винними у корупції

1380633091_vzatka-4896

Про це йдеться у повідомленні Прокуратури Львівської області.

Згідно із повідомленням, шестеро депутатів Стрілковицької сільської ради Самбірського району при вирішенні земельних питань не повідомили, що мали реальний конфлікт інтересів, та проголосували за підповідне рішення.

«Органами прокуратури Львівщини забезпечена участь прокурора у розгляді судом справ про адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією, відносно шести депутатів Стрілковицької сільської ради Самбірського району Львівської області, - йдеться у повідомленні прокуратури. - Так, депутати вказаної сільської ради, будучи суб’єктами відповідальності за порушення, пов’язані з корупцією, не повідомили у встановлених законом випадках про наявність у них реального конфлікту інтересів та проголосували за прийняття рішення із земельних питань, чим вчинили адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією, передбачені ч. 1, 2 ст. 172-7 КУпАП».

При цьому, за рішенням суду із депутатів уже стягнули штраф. У червні 2017 року Самбірським міськрайонним судом Львівської області депутатів даної сільської ради визнано винними та оштрафовано на 20,4 тис грн. Постанови суду набрали законної сили.

При цьому, у прокуратурі зазначили, що наразі працюють над скасуванням цих рішень, прийнятих депутатами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: