У Шевченківській РА виявлено втрати на понад півмільйона гривень – Держаудитслужба

838338d5-8dc2-4d09-9a89-9637a6f253f4

Фахівці Західного офісу Держаудитслужби виявили у Шевченківській районній адміністрації фінансові порушення, що призвели до втрат, на суму 529,5 тисячі гривень.

Про це інформує прес-служба Західного офісу Держаудитслужби.

Зокрема, під час зустрічних звірок аудитори не знайшли підтвердження виконання ремонтно-будівельних робіт, включених до актів приймання, та виявили завищення розцінок і вартості матеріалів. Не знайдено підтвердження роботи машин і механізмів, зокрема автогрейдера та екскаватора, при облаштуванні зупинки громадського транспорту тощо. Це дало підстави стверджувати, що за виконані ремонтно-будівельні роботи районна адміністрація зайво сплатила майже 315 тисяч гривень.

Крім того, зайво витрачено майже 205 тисяч гривень на послуги з благоустрою та з прибирання адмінбудівлі. Також виявлено покриття витрат сторонніх юридичних осіб та зайву сплату єдиного соціального внеску на суму понад 10 тисяч гривень.

За допущені порушення на посадових осіб районної адміністрації складено протоколи про притягнення до адміністративної відповідальності.

За результатами ревізії голові районної адміністрації надіслано обов’язкові до виконання вимоги щодо усунення виявлених порушень.

Про результати ревізії поінформовано Львівську місцеву прокуратуру № 2.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: