ЛОДА проводить інвентаризацію усіх контейнерних майданчиків ТПВ у Львові

1981208

Департамент розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської облдержадміністрації для забезпечення належної якості вивезення та сортування відходів, які утворюються на території міста Львова, проводить інвентаризацію контейнерних майданчиків збору побутових відходів.

Департамент розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської облдержадміністрації для забезпечення належної якості вивезення та сортування відходів, які утворюються на території міста Львова, проводить інвентаризацію контейнерних майданчиків збору побутових відходів. 

Про це інформує прес-центр ЛОДА.

Таким чином перевірятимуть чи є на майданчиках  контейнери для всіх видів відходів та чи вони облаштовані за всіма вимогами.

Інформуємо, що станом на сьогодні вивезення твердих побутових відходів з міста здійснюють 6 компаній-перевізників, а саме: ТзОВ Санком-Львів», ТзОВ «АВЕ-Львів», КП «Львівспецкомунтранс», ТзОВ «Грінера Україна», ТзОВ «Спецавтотранс-Лвів»,  ТзОВ «ДВ-Екосвіт».

Також слід зазначити, що з 1 серпня Львівська обласна державна адміністрація відновила систему сортування твердих побутових відходів у місті Львові.

Роздільне сортування сміття надасть змогу не лише зменшити кількість сміття, яке продукує місто Львів, але й знизить навантаження на полігони, які приймають ТПВ з міста Львова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: