LvivMozArt оголошує про офіційний запуск радіо класичної музики «Radio Mozart»

20170518141010

Менше двох тижнів залишається до старту найяскравішої музичної події цього літа - міжнародного фестивалю класичної музики LvivMozArt. Вперше у Львові класика звернеться до глядача у поєднанні з новими форматами виконання.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

Незвичні інсталяції, віжуал-арт, перформанс, виступи світових зірок вражатимуть львів'ян та гостей міста протягом восьми днів з 18-25 серпня.

Особливим завданням Фестивалю є презентація композиторського спадку та ролі Франца Ксавера Моцарта для міста та України, а також презентація  творів, які в архівах чекали на своє виконання понад 190 років.

Однак, вже зараз, намагаючись відкрити класику для якомога більшої кількості людей, організаторами фестивалю підготовано особливий подарунок. Команда LvivMozArt спільно з командою Radio Skovoroda оголошує про запуск Radio Mozart (www.radioskovoroda.com/mozart) - радіо, яке, без сумніву, стане найкращою знахідкою для всіх шанувальників класичної музики. Слухачі радіо матимуть змогу одночасно з прослуховуванням музичних творів класиків різних епох стежити за всіма новинами та анонсами фестивалю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: