Арбітражного керуючого впіймали на вимаганні хабара у 600 тисяч доларів

etw3

Співробітники Служби безпеки України спільно з Генпрокуратурою викрили у Києві арбітражного керуючого на вимаганні шестисот тисяч доларів США.

Про це повідомили в СБУ.

Правоохоронці встановили, що посадовець був призначений господарським судом Київської області ліквідатором одного з підприємств регіону, яке перебуває в стадії банкрутства. Оперативники спецслужби задокументували, що зловмисник спільно з директором збанкрутілого підприємства та ще одним пособником вимагали від представника комерційної структури шістсот тисяч доларів США.

У таку суму вони оцінили допуск бізнесмена до участі в аукціоні з продажу цілісного майнового комплексу підприємства та гарантували перемогу в конкурсі.

Співробітники спецслужби взяли двох спільників у центральній частині Києва під час отримання «першого внеску» – тридцяти тисяч американських доларів. Одночасно у столиці був затриманий і організатор оборудки, арбітражний керуючий.

Трьом зловмисникам оголошено про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 368-4 Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання фігурантам справи запобіжного заходу.

Триває досудове слідство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: