ЛКП «Львівелектротранс» планує запровадити триденні проїзні квитки в електротранспорті

fe829211bd3de0f95

Як повідомили у ЛКП «Львівелектротранс», підприємство планує запровадити триденні проїзні квитки в електротранспорті Львова вартістю 40 грн.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

За словами Івана Бондара, начальника відділу інформації та зв’язків з громадськістю ЛКП «Львівелектротранс», такими картками буде зручно користуватися туристам, які приїжджають до Львова на кілька днів. Придбавши картку за 40 грн, пасажир отримає безліміт на поїздки трамваями і тролейбусами протягом трьох днів. Такі квитки планують запровадити орієнтовно з середини вересня цього року.

«У понеділок відбулися громадські слухання, де було підтримано проект рішення, згідно з яким з 1 вересня вартість разового загального квитка на проїзд в електротранспорті може становити 3 грн., а студентського та учнівського – 1,5 грн. Тому, якщо з 1 вересня буде затверджено нову ціну на проїзд в електротранспорті, то орієнтовно з середини вересня будуть запроваджені триденні проїзні квитки. Їх вартість становитиме 40 грн. Відтак, картки будуть вигідні для тих пасажирів, які протягом трьох днів здійснюватимуть більше 13 поїздок», - розповів Іван Бондар.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: