Одну з львівських шкіл відремонтували на 800 тисяч (фото)

P70809-123303
Школа №42, Львів. Фото: Дивись.info

З міського бюджету Львова на одну школи витратили орієнтовно 800 тисяч, аби відремонтувати її та закупити обладнання для кабінету фізики і предмету «Захист Вітчизни».

Про це під час прес-конференції, 9 серпня, повідомила начальниця управління освіти Львівської міської ради Зоряна Довганик, інформує Дивись.info.

Середня загальноосвітня школа №42 у Львові, що на вул. Каштановій, 9, отримала з міського бюджету 800 тисяч гривень на проведення ремонтних робіт та придбання обладнання до кабінету фізики й предмету «Захист Вітчизни».

Вхід до школи №42. Фото: Дивись.info

«Школа брала активну участь у Громадському бюджеті, де перемогла, — каже Зоряна Довганик. — Тут було передбачено 300 тисяч гривень на облаштування безперешкодного доступу до школи: обладнаний вхід до навчального закладу, облаштований пандус. Окрім того, учні брали участь у проекті «Привітна школа», де вони перемогли і цього року тут облаштовують кімнату, де навчатимуть дітей надавати першу медичну допомогу».

Крім того, цього року у школі № 42 проводять ремонтні роботи їдальні, встановлюють там рукомийники.

На придбання сучасного обладнання для кабінету фізики і предмету «Захист Вітчизни» витратили 146 тисяч гривень. Вчителька фізики Оксана Павенська зазначає, що весь інструментарій матиме неабияке значення для покращення якості освіти.

«Якщо ми хочемо, щоби наші мудрі діти не втікали кудись, щоби вони у нас вчилися, у них має бути все найкраще. І ні вчитель, ні учень не мають боятися, що пружина розтягнеться на пристрої, якщо він щось сильно потягне. Наші діти ж вдома, коли вчаться, ламають щось. І так має бути у школі: коли щось зламається, треба дати нове, тому що дитина має навчитися», — додає фізик.

Загалом за період 2006-2017 років для СЗШ №42 за кошти міського бюджету реалізували робіт на 4 млн 636 тис грн та з обласного бюджету на 150 тис грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: