У ЛМР назвали три можливі дати відкриття перехрестя Личаківська-Мечнікова

IMG_4260

Заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства каже, що наразі точно не відомо, коли трамваї знову курсуватимуть по Мечникова.

Заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства каже, що наразі точно не відомо, коли трамваї знову курсуватимуть по Мечнікова.

Про це він заявив під час брифінгу, 10 серпня, повідомляє Дивись.info.

Заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак розповів, що відкриття перехрестя Личаківська-Мечнікова затримується через необхідність ремонту старих колекторів.

«По Мечникова ми вже більшість робіт зробили, але залишаються ще два старих колектора. Зараз на ділянці працюють фахівці, аби зрозуміти, де можуть бути протікання. Якщо ми виявимо якісь проблеми, будемо заливати такі місця цементом, — пояснює Сергій Бабак. — Зараз ми також очікуємо фахової експертизи у місці, де трошки розмило ґрунт і є просідання, щоби зрозуміти, чи є там пустоти. Якщо є, ми заллємо їх бетоном і пустимо трамвай».

Заступник міського голови каже, що передбачити такі проблеми було неможливо. У міськраді знали, що є колектор, але не знали, у якому він стані.

«Проектанти роблять проекти, виходячи з тої інформації, яку вони мають. А після розриття вулиці іноді виявляється, що є колектор, про який ніхто не знає. У даній ситуацій це той випадок, коли йде підключення старих колекторів до нових. Дорога будується на десятиріччя. Тому краще затримати її здачу, але розібратися», — наголошує Сергій Бабак.

За його словами є три варіанти відкриття перехрестя. Перший можливий, якщо дослідження не виявлять жодних проблем. Тоді Личаківську-Мечнікова відкриють до 1 вересня. Другий варіант — це кінець вересня і третій, якщо фахівці побачать серйозні проблеми, це початок жовтня.

Нагадаємо, завершення ремонту Личаківської відклали.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: