Патрульний у відпустці затримав хуліганів

1

Патрульний, перебуваючи у відпустці, допоміг затримати нетверезу компанію, яка потрощила магазин в селі Підбірці, а потім поїхала до Львова.

Про це повідомили у Патрульній поліції Львова.

Мешканці села Підбірці знали, що їхнім односельчанином є патрульний поліцейський 4 батальйону зі Львова, тому звернулися до нього, коли троє молодиків на ВАЗ-21011 у сильному стані алкогольного сп‘яніння посварилися з продавцем продуктового магазину.

Чоловіки почали кидати цеглою у вітрину, а згодом вдарили продавця та бігли за ним із цеглою у руках. Після цього сіли в автомобіль і поїхали у напрямку Львова. Патрульний вирушив на пошуки згаданих чоловіків. Водночас, інспектор зателефонував на 102 та повідомив своїх колег про зазначений випадок.

Поліцейський разом з іншими мешканцями села наздогнали автівку на вулиці Тракт Глинянський і заблокували її. Особи хотіли покинути місце події пішки, але і цього їм не вдалося. На місце приїхали патрульні. На водія склали протокол за керування транспортним засобом у нетверезому стані. Згодом, передали їм слідчим.

Попередня кваліфікація події за ст.296 ч.2 Хуліганство. За такий злочин передбачена відповідальність у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: