У Львові багатоквартирний будинок зводить не компанія, а фізична особа

zorya
Фото ілюстративне. Джерело: rang.net.ua

У Львові затвердили містобудівні умови та обмеження багатоквартирного житлового будинку з нежитловими приміщеннями та підземним паркінгом, який збирається зводити фізична особа.

Про це повідомляє Дивись.info.

11 серпня виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження на будівництво багатоквартирного житлового будинку з нежитловими приміщеннями та підземним паркінгом на вул. І. Сулими, 15 та вул. Кондукторській, 29 зі знесенням існуючих будівель. Зводити будівлю буде громадянин Бурій С. М.

Начальник відділу інженерних споруд, транспорту та геослужби Максим Курко пояснив, що у власності забудовника земельна ділянка і він зносить індивідуальні житлові будинки.

«Ми даємо відповідно до регламенту зонінгу обмеження у висоті до 15 м в стінах, висота будинку – 4 поверхи. Вони по проекту хотіли більше, але ми їх обмежуємо у забудові. При проектуванні вони змушені будуть забезпечити ці показники», — розповів Максим Курко.

Нагадаємо, у Львівській школі облаштують підйомник для людей з особливими потребами, а на площі Петрушевича хочуть зробити підземний паркінг.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: