Вимушений прогул звільненого секретаря міськради суд оцінив у 66 тисяч гривень

301948

Звільненому депутатами Самбірської міської ради з посади секретаря, але на даний час ще не поновленому на роботі Юрію Дмитришину, з міського бюджету за вимушений прогул виплачено 66 тисяч 242 гривні.

Звільненому депутатами Самбірської міської ради з посади секретаря, але на даний час ще не поновленому на роботі Юрію Дмитришину, з міського бюджету за вимушений прогул виплачено 66 тисяч 242 гривні, пише IA ZIK.

Нагадаємо, що у вересні минулого року депутати за систематичні порушення відправили у відставку секретаря міської ради Юрія Дмитришина. На рішення обранців мер Юрій Гамар наклав вето, але вони його подолали.

Не так давно, вже працюючи в Дрогобицькому педагогічному університеті, Юрій Дмитришин згадав, що він ніби не знав про своє звільнення та подав позовну заяву в Дрогобицький міський суд про поновлення його на посаді.

Суд задовольнив позовну заяву Юрія Дмитришина. Адже присутній на процесі представник Самбірської міської ради підтримав його вимоги. І це при тому, що про звільнення з посади секретаря міської ради зроблено відповідний запис в трудовій книжці Юрія Дмитришина.

Станом на вчорашній день Юрій Дмитришин офіційно не був поновлений на посаді секретаря міської ради, та і цього чомусь не поспішає робити мер Самбора Юрій Гамар, який стільки часу працює без  ключового посадовця Ратуші.

Можливо, до питання секретаря міської ради, виплати йому грошей за вимушений прогул депутати повернуться на черговій сесії. Але її, за попередніми даними, найближчим часом не буде, бо господар Ратуші збирається у відпустку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: