Чим дивуватиме цьогорічний фестиваль «Етновир»

6

Міжнародний фестиваль фольклору у Львові «Етновир» цього року відбуватиметься протягом 23-27 серпня.

Про це під час прес-конференції повідомив директор фестивалю «Етновир» Андрій Сидор, інформує Дивись.infо.

23 серпня у Львові стартує міжнародний фестиваль фольклору «Етновир». Вже за традицією на ньому обиратимуть кращий оркестр етнічних народних інструментів. Однак на цей раз задачу музикантам ускладнили.

«Одною з родзинок і сюрпризів — це виступ оркестрів з «Етновиру» з учасниками фестивалю LvivMozArt. Усі вони зберуться на площі Ринок. Для цього у нас спеціально створене аранжування, де ви зможете вгадати не тільки улюблені мелодії Моцарта, а ще улюблені мелодії Львова. Буде свого роду батл різних оркестрів, які об’єднає Моцарт і Львів», — каже арт-директорка фестивалю LvivMozArt Оксана Линів.

За словами Андрія Сидора, до традиційних локацій (а це площа Ринок і площа Музейна) додається ще ТЦ «Вікторія Гарденс».

«Ми стартуємо 24 серпня традиційним парадом містом усіх учасників. І кожного дня будуть концерти. 25 серпня на всіх чекає родзинка — проект «Етномоцарт». А також традиційно відбудеться «Етнофешн» — показ народного одягу від Македонії, Польщі, Естонії й Індії», — додає Андрій Сидор.

Нагадаємо, на День Незалежності львів’яни зможуть покататися на повітряній кулі. З повною програмою святкування Дня Незалежності у Львові можна ознайомитися тут.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: