Три головні кольори цієї осені: як носити і у що вбратися

57f623a3194aa

Добігає кінця літо. Чи не час вже складати осінній гардероб? Найперше, що спадає на думку, це у які ж кольори вбратися цієї осені. Фахівці, стилісти та відомі кутюр'є вже назвали головні кольори сезону, якими сміливо можна розбавити свій осінній образ.

Відтак, надзвичайно популярним і модним осінню буде колір червоний гренадин. Що ж це за відтінок? «Гренадин» походить від французького слова «grenade» — гранат. Сироп має насичений солодкий смак з нотками гранату й червоної смородини.

У нових колекція на подіумі цей колір зустрічається усюди, утім, це не означає, що потрібно убратися в червоний гренадин повністю. Якщо ж ви все-таки вирішили обрати а total look, то можна варіювати різні відтінки червоного, утім, для стилю урбан краще розбавити свій образ якоюсь однією річчю кольору червоного гренадину.

Підказкою, або джерелом натхнення може стати фільм Бернардо Бертолуччі «Мрійники», де червоний переслідує всю стрічку. Особливо його багато у стилі головної героїні - типової француженки, яка володіє досконалим стилем і досить вміло використовує червоний. Одним словом - надихайтеся.

Наступний колір, який був присутні в осінніх колекціях, це глибокий аквамариновий синій. 

Аквамарин або аквамариновий (від aqua marina - морська вода) - відтінок блакитного кольору, зеленувато-блакитний, названий на честь мінералу аквамарин.

На відмінно від ексцентричного червоного, синій аквамариновий колір закріпився в історії світової культури, як лейтмотив теми смутку та депресивних настроїв. Згадаймо лише так званий «Блакитний період» у творчості Пабло Пікассо. Коли майстром заволоділи теми старості та смерті, а у полотнах почав домінувати приглушений блакитний.

Утім, цей колір чудово перегукуватиметься з мотивами меланхолійної осені, а у поєднанні із класичним чорним чудово вписуватиметься в урбаністичну композицію, тим більше, у дощовий похмурий день.

Перевага кольору у тому, що личить він як блондинкам, так і брюнеткам. Аквамариновий синій та всі його відтінки були присутні на кожному показі. Найбільш активно цей колір 2017 роки з'явився в колекціях Altuzarra, Carolina Herrera, Emporio Armani, Alberta Ferretti, Alexander McQueen і Marchesa.

Стилісти радять не експериментувати та не вбиратися у total look, а брати його в окремих деталях: сережки, сумка тощо. І золоте правило: чим менше хочеться зробити акцент на кольорі, але все ж таки розбавити образ, необхідно зміщати яскраву деталь подалі від обличчя.

Ну і як же без чорного, який завжди є і буде і в осінніх, і в літніх колекціях. Знаєте, як кажуть французи: «головний принцип краси та стилю не в ідеальності, а в унікальності». І саме класичний чорний допоможе вам підкреслити свою унікальність, якщо поєднати його з тим же червоним, або ж синім аквамарином.

Чорний піджак oversize, наприклад, у поєднанні з шовковою блузкою надасть вашому осінньому луку елегантної невимушеності у поєднанні із класикою та свободою. Все у стилі неповторної Кароліни де Магре, яка є втіленням образу сучасної жінки, унікальної та позбавленої штампів про стандарти краси та жіночності.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: