Львів’яни зібрали рекордну суму на благодійному фотоаукціоні просто неба (фото)

izobrazhenie_2275
Фото: Справжня Варта

Вчора у Львові пройшов благодійний аукціон світлин місцевих фотографів «На прищіпках».

Про це повідомляють організатори заходу.

«Фотосушка» пройшла у парку «На Валах», а участь в благодійному аукціоні взяли 10 місцевих фотографів, чиї роботи будь-хто охочий міг придбати за довільну суму. Окрім фотографів участь у заході могли взяти всі охочі, яким достатньо було прийти та зняти з мотузок ті кадри, які сподобались найбільше, й вкинути до скриньки благодійну пожертву, - говорять організатори.

Фото: Справжня Варта

Це уже традиційний захід, минулого року львів’яни так само організовували «На прищіпках», аби придбати солодощі та інші необхідні речі для дітей із хоспісу.

Цьогоріч вдалось зібрати рекордну суму, а це - 8292 грн., яку буде спрямовано на потреби Мобільного хоспісу для дітей ЗУСДМЦ.

«Таку сушку особисто ми проводимо вже вдруге, хоча така практика є не новою ані для нас, ані для світу, - говорить Юлія, співорганізатор аукціону. - Якщо спочатку подія планувалась як спосіб спілкування між фотографами, то зараз на перший план вийшла благодійна ціль, адже у такий спосіб легше привернути увагу ширшої аудиторії й заразом робити добру та корисну справу».

Фото: Справжня Варта

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: