На вулиці Харкова виходять патрулі з собаками (фото)

20768126_1926178337650691_1493459527865270323_n

12 службових собак у складі піших патрулів будуть охороняти громадський спокій Харкова.

Про це повідомили у Патрульній поліції України.

Серйозну службову підготовку проходять патрульні поліцейські-кінологи, аби вже невдовзі розпочати несення служби із службовими собаками.

Використання службових собак у роботі патрульних поліцейських значно розширює спектр їх діяльності. У поліцейській практиці чотирилапі помічники використовуються для пошуку заборонених речовин та зброї, рятування та пошуку людей, перевірки вантажів, затримання злочинців. Крім того службовий собака надійний захисник поліцейського та суворий попереджуючий фактор для злочинців. Патрулювання місцевості пішими патрулями зі службовими собаками має й певні особливості психологічного тиску на осіб, схильних до правопорушень.

Робота зі службовим собакою вимагає володіння певними навичками. Для поліцейського-кінолога це високий рівень відповідальності за свого чотирилапого колегу та знання особливостей поведінки тварини у роботі по охороні громадського спокою.

Сьогодні 12 патрульних поліцейських міста Харкова проходять навчання у кінологічному центрі ГУНП у Харківській області.

Щодня патрульні займаються зі своїми чотирилапими напарниками, аби робота кожного під час несення служби була ефективною та результативною.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: