Цього тижня на Львівщини відбудеться ще 6 фестивалів

full_1502801716_613x344.8125_3_0

Зокрема у суботу, 19 серпня, у м. Яворів відбудеться етнофестиваль «Яворівські забавки».

У програмі: майстер-класи з виготовлення яворівських забавок, літературно-мистецький вернісаж, ярмарок-продаж. Того ж дня у с. Гута Сокальського району відбудеться фестиваль кулінарії «Гута-фест». Захід має на меті популяризувати українську і польську кухні, а також обмінятись культурним досвідом.

У неділю, 20 серпня, у селі Басівка Пустомитівського району відбудеться фестиваль «Пісні визвольних змагань». У заході візьмуть участь музичні колективи, автори та виконавці українських пісень, а також оркестр Академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного. Також ХХІ в м. Бібрка Перемишлянського району відбудеться фестиваль «Духовної пісні і духовного слова». Свято має на меті пропагувати українську духовну пісню та поезію. Окрім того, в селі Стара Скварява на Жовківщині відбудеться фестиваль духовного співу «Україна понад усе».

У вівторок, 22 серпня, у м. Бібрка Перемишлянського району відбудеться перший відбірковий тур фестивалю-конкурсу дитячого та юнацького пісенного мистецтва «Барви літа», який має на меті виявити нові молоді таланти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: