Цього року у Львові відремонтують кілька сотень покрівель на 40 мільйонів

4076
Фото ілюстративне. Джерело: Дніпровська районна в місті Києві державна адміністрація

Цього року районні адміністрації Львова планують виконати ремонт покрівель у 324 будинках.

Про це під час брифінгу, 16 серпня, повідомив Роман Гавчак, керівник відділу житлового господарства Галицької райдержадміністрації, інформує Дивись.info.

Наразі у Львові тривають ремонти покрівель. Львівське комунальне підприємство «Княже місто» двічі на рік проводить огляд житлового фонду. На його основі складають список будинків, в яких необхідно провести ремонтні роботи. У 2017 році таких будинків нарахували 324. Ремонт їх покрівель обійдеться у 40 мільйонів гривень.

«Якщо будинок не є історичною пам’яткою, яким би старим він не був, ми кладемо звичайну покрівлю. Якщо ж він позначений, як історична пам’ятка, ми намагаємося відновлювати його аутентичний вигляд. Так, наприклад, було зі спорудою на вул. Бандери, 24», — зазначив Роман Гавчак.

Станом на сьогодні, у Галицькому районі звершили ремонт 18 покрівель на суму 2 млн 484 тис грн. В роботі ж перебуває ще 21 об’єкт, чий ремонт коштуватиме 4,7 млн грн.

У Залізничному районі у 2017 році заплановано виконати поточний ремонт м’яких покрівель у 19 будинках і шатрових покрівель у 30 будинках. Загальна сума робіт 5 млн. 560 тис. грн.

Читайте також: У Галицькому районі Львова на будинку замінили покрівлю майже за 100 тисяч

У Личаківському районі у 2017 році заплановано проведення капітального ремонту дахів у 18 будинках на суму 4 млн. 98 тис. грн. Сьогодні вже відремонтували 14 покрівель на суму 2 млн. 437 тис. грн. Також тут запланований поточний ремонт покрівель у 26 будинках на суму 2,5 млн. грн. З них 9 об’єктів вже здали.

У Франківському районі у 2017 році планують відремонтувати покрівлі аж у 77 будинку на суму 8,7 млн. грн. Роботи завершили вже на 59 об’єктах.

У Шевченківському районі цього року відремонтують покрівлі у 56 будинках на суму 6,3 млн, а у Сихівському — на 77 об’єкті. Вже виконано роботи на 33 об’єктах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: