Щоб зробити людину щасливою, не треба величезних просторів, — 10 цитат Кузьми до його Дня народження

6099
Андрій Кузьменко. Фото: Cultprostir

Сьогодні б Андрієві Кузьменко (лідер гурту «Скрябін») виповнилося би 49 років. Утім у 2015 його життя обірвала автокатастрофа.

Сьогодні б Андрієві Кузьменку (лідер гурту «Скрябін») виповнилося би 49 років. Утім у 2015 його життя обірвала автокатастрофа.

ІА Дивись.info пропонує згадати, яким був співак, перечитавши його висловлювання. Ми підібрали для вас 10 влучних цитат Андрія Кузьменка.

***

Якщо немає націоналізму, немає нації, я так до цього ставлюся. Націоналізм має бути не агресивний, він повинен бути дипломатичний, інтелігентний, і тоді я його підтримую.

***

Ніхто з тих марсіанів (представників влади, — авт. ред.) не хоче добра людям, які живуть у цій країні. Вони переймаються тільки виключно своїми високими матеріями. У них є своя планета, свої машини, свої номера. Вони придумують закони, а самі є недоторканими.

***

Фото: YouTube

Колись Чехов сказав дуже життєву річ: кожна дія, яку ми робим зараз, вже в цей момент впливає на наше майбутнє. Можна опустити руки, сказати: немає грошей, немає охоти… А можна засучити рукава і вже зараз починати плекати своє майбутнє!

***

Помітив, що для того, щоб зробити людину щасливою, не треба величезних просторів. Досить включити фантазію і облаштувати той мінімум, який маємо, щоб почувати себе краще.

***

Якщо хтось плюнув тобі на плечі, є надія, що він просто не доплюнув на того, хто йшов перед тобою.

***

Якби теперішній Кузьма побачив тодішнього Кузьму, сказав би: «Хлопче, затисни зуби.Через двадцять років все буде «зашибісь!».

***

Фото: 112

Планувати — то така невдячна справа. Треба сісти і зробити. А годувати людей обіцянками — то не в моєму стилі.

***

Патріотичні пісні треба писати весь час, а не тоді, коли їх писати треба. Бо до того, як в країні таке сталося, ніхто їх не писав, а зараз всі стали такими патріотами — понадівали собі вишиванки і поналіплювали їх на машини. Їх ще «вишиватниками» називають. Начепив вишиванку — і вже думаєш, шо все помінялося. Та вишиванка має бути десь глибше, зашита мамою і татом…

***

Я став перед дзеркалом і сам собі сказав: «Андрію, ти зараз бачиш свого головного ворога. Всі проблеми тільки через тебе».

***

Краще бути оптимістом, який нічого не знає, ніж загинатися і ростити собі горб від того, що навколо самi проблеми.

Фото: Odnako.su

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: