Відомий львівський журналіст розповів, чому Садовому ніколи не бути президентом

IMG_3654

Журналіст та письменник Остап Дроздов вважає, що Андрію Садовому ніколи не бути президентом України. Також Дроздов наголосив, що за Садовим не стоїть жодне звершення та жоден крупний інвестиційний проект і у всій Європі.

Журналіст та письменник Остап Дроздов вважає, що Андрію Садовому ніколи не бути президентом України. Також Дроздов наголосив, що за Садовим не стоїть жодне звершення та жоден крупний інвестиційний проект і у всій Європі.

Про це журналіст сказав у ефірі телеканалу НТА.

«...коли чують Львів, кажуть «No, nо, no, ходили і уже на серветці отримували суми". Реально, що може ця людина крім європейського запаху львівської кафи, цокоту львівської бруківки, крім красиво проданого реноме Львова, до якого він взагалі не має жодного відношення. Що він може запропонувати країні? Яку вузлову і проривну річ він може показати і сказати «Я це зробив». Жодну! Оці дешеві забавки із фестивальними речами – це дуже добре, але це йде йому у кишеню, тому він і зацікавлений», - сказав Дроздов.

Читайте також: Про яку політику можна говорити, якщо за 10 років Львів не створив жодної альтернативи Садовому, – Остап Дроздов

«Я буду скоро у казино ставити певні ставки, бо мені просто вже цікаво, скільки ще на голову львів’янам треба вилити на голову некомпетентності, непрофесійності і просто сміття, щоб вони нарешті зрозуміли, що їх обранець не вміє. Він не компетентний. Він не може. Тому що нема жодної проблеми, яка не вирішується за 10 років. Я наголошую, що сміттєва проблема – це не є проблема річної давності, коли стався обвал і ця страшна трагедія, де загинули люди», - каже Дроздов.

Журналіст нагадує, що сміттєва проблема розпочалась рівно десять років тому, а тепер уже 11, коли Андрій Іванович заходив на цю посаду з публічною обіцянкою вирішити цю проблему.

Дроздов також відзначив, що навіть важко уявити, скільки можна списати грошей із того, що сміття возилось усієї країною. «А вигідно возити сміття за 800 тисяч гривень у день? А ви собі уявляєте, скільки можна списати грошей із таких мандрів?», - сказав Дроздов.

«Садовому абсолютно вигідно не вирішувати питання із сміттям, адже ті, хто займався бізнесом, розуміють, що найбільш витратна частина завжди закладається у логістичній складові. Те, скільки ти вивіз, скільки пального заправив і де сміття висипав, знаєш тільки ти і той, з ким ти у долі. Тому я, базуючись на здоровий глузд, стверджую, що Садовому абсолютно вигідно не вирішувати сміттєву проблему», - підкреслює Дроздов.

«Андрій Іванович Садовий ніколи не буде Президентом України. Крапка. Він вилетів із президентського пулу. Аплодуємо і тішимось, що на одного афериста менше у цьому списку. Я особисто сприймаю це, можливо, як перемогу «сміттєвої» теми», - підсумував Дроздов.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: