Завтра львівським водіям безкоштовно роздаватимуть воду

IMG_1955

Водіям усіх видів громадського транспорту у п’ятницю безкоштовно роздаватимуть воду у рамках акції «Твій баланс води — це життя на дорозі».

Про це під час брифінгу, 17 серпня, повідомив голова ГО «За якісний транспорт» Святослав Товстига, інформує Дивись.info.

18 серпня зранку водії громадського транспорту Львова отримають по пляшці води перед виїздом на маршрут. Таку акцію «Твій баланс води — життя на дорозі» — організувала громадська організація «За якісний транспорт», оскільки зараз через аномальну спеку збільшилася кількість аварій на дорогах.

«Три тижні тому на дорозі області у водія стався серцевий напад, він помер і потрапив у ДТП. Того дня була висока температура. Саме тому ми хочемо донести нашим водіям, що треба споживати нормальну кількість води, треба дбати про своє здоров’я. Тим більше, коли вони дбають про себе, вони дбають і про безпеку транспорту», — пояснив Святослав Товстига.

Акцію вирішили проводити саме у п’ятницю, бо за прогнозом погоди цього дня на вулиці має стояти спека до +30. За словами Святослава Товстиги, у кабіні водія через безпосередню близькість мотора, температура вища у середньому на 10 градусів.

Усю воду активістам на безкоштовній основі надала компанія-виробник  "Оболонь". Як зазначає її представник, водний баланс суттєво впливає на стан здоров’я людини, яка вимушена працювати у складних умовах.

«За нормою, у таких погодних умовах треба споживати щонайменше півлітра столових мінеральних вод протягом півгодини-години, — каже він. — Водіям ми роздамо газовану вода, тому що при такому температурному режимі краще споживати газовану мінеральну воду або слабогазовану водичку».

Окрім води, водіям також роздадуть інформаційні довідки щодо можливих небезпек при зневодненні організму, аби таким чином підвищити рівень їх свідомості.

Небайдужих львів’ян закликають долучитися до роздачі води. Телефон для контактів: 0503989565.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: