64-річна Бріжит Макрон засвітилась на обкладинці глянцю в новому образі (фото)

70fd58694c97a036803db3860e51ecbe

Перша леді Франції в стильному образі знялася в новому фотосеті.

 

 

Бріжит Макрон стала головною героїнею нового номера французького журналу ELLE. На обкладинці видання вона з'явилася в білому жакеті від Dior, білій блузці та обтягуючих джинсах Saint Laurent. Пишна укладання, ніжно-рожева помада і чарівна посмішка доповнили її милий образ.

В інтерв'ю виданню Бріжит розповіла про свого чоловіка, новий статус і про моду. «Я ніколи не виходжу з дому, не обдумавши свій гардероб і не зробивши зачіску. Мені важливо, як я виглядаю і як я відчуваю себе в цих образах», - сказала перша леді.

Всім відомо, що Бріжит обожнює короткі наряди, за цю пристрасть її не раз критикували, але першу леді це зовсім не бентежить. «Я ношу спідниці трохи вище коліна, що не міні!» - зазначила місіс Макрон.

Запитали у першій леді і про її улюблених дизайнерів. Вона любить вбрання від дизайнерів і її друзів Карла Лагерфельда і Николи Гескьера. Також вона носить одяг від Олів'є Рустам і Олександра Вотье.

«Я великий фанат моди, і мені подобається підтримувати модну індустрію Франції», - сказала перша леді.

Що стосується її чоловіка, то місіс Макрон вважає, що, якщо б вона не була з Еммануелем, її життя пройшло б повз. Її часто критикують за велику різницю у віці з чоловіком - 24 роки. «Іноді я болісно сприймаю критику щодо різниці у віці з чоловіком, але я не реагую на випадки, і людям стає нецікаво», - розповіла Бріжит.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: