Герой України виявився «фейковим»

20840893_10203325122606942_4008900942566973596_n_650x410

Активісти формації С14 разом з Павлом Тукою (сином Георгія Туки) та бійцями АТО спіймали та допитали начебто полковника ЗСУ, який носив Зірку Героя України та розказував про свої «фейкові» бойові подвиги.

Активісти формації С14 разом з Павлом Тукою (сином Георгія Туки) та бійцями АТО спіймали та допитали начебто полковника ЗСУ, який носив Зірку Героя України та розказував про свої «фейкові» бойові подвиги, пише zrada.today.

«Героя» зовуть Олег Мартинов, і в мережі можна знайти відомості, що він начебто командир спеціальної диверсійно-розвідувальної групи «Тіні». Свого часу він був тісно пов’язаний з Геннадієм Корбаном, радником якого він сам себе називає.

За окремими публікаціями можна навіть з’ясувати, що Олег Мартинов начебто вбив терориста, одного з ватажків ДНР – Мозгового, провів безліч диверсійних операцій у Донецьку. Проте справжніх ветеранів АТО обурили зовсім не ці бойові подвиги Мартинова, їх особливо ніхто не перевіряв. Вони обурились, що ніхто з сотень ветеранів не знає, за що він отримав Зірку Героя України. Бо зараз в Україні таких героїв лише 17 (живих), інші отримали нагороду посмертно. Саме у пам’ять побратимів вони й запросили на чоловічу розмову Мартинова.

Тобто, звичайно, Мартинов їхав не на «розмову», а на інтерв’ю з журналістами телеканалу «1+1». От тільки замість «плюсів» приїхали ветерани «Донбасу» (розвідником якого начебто був Мартинов), «Миротворця», 95 та 81 бригад ВДВ, активісти С14 (усі – учасники бойових дій) та інші. «Полковник» не одразу зрозумів куди він потрапив, і хто його оточує. Коли зрозумів, то зізнався на камеру – що в АТО ніколи не був.

Переглядаючи відео – будьте обережні – присутня лайка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: