Інспекторці ДФС, яку спіймали на хабарі, встановили заставу у 128 тисяч гривень

habarnytsya

18 серпня Шевченківський районний суд Львова задовольнив клопотання військової прокуратури Західного регіону України та обрав старшому державному ревізору-інспектору Личаківської об'єднаної Державної податкової інспекції міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

Як альтернативу, суд визначив розмір застави – 128 тис грн.

Про це повідомили у прес-службі військової прокуратури Західного регіону України

Нагадаємо, що напередодні слідчий відділ військової прокуратури Західного регіону України за матеріалами та спільно з відділом по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Управління СБУ в Львівській області та внутрішньої безпеки ДФС у Львівській області затримав вказану особу на вимаганні та одержанні 100 тис грн хабара.

Неправомірна вигода призначалася за невідображення перевищення з боку фізичної особи-підприємця розміру загального річного доходу, а також непризначення в подальшому перевірки і нарахування штрафних санкцій.

На даний час корупціонерці повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням). Їй загрожує позбавленням волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: