У теракті в Барселоні підозрюють 17-річного хлопця

twitter_comboppinmule_650x410_1_650x410_1_650x410

У поліції вважають, що він зник з місця злочину і може бути озброєний.

Головним підозрюваним у скоєнні теракту в Барселоні є 17-річний Мусса Укабір, брат Дрісса Укабіра, якого раніше вважали підозрюваним у скоєнні теракту, повідомляє Європейська правда, посилаючись на інформацію іспанських ЗМІ.

Поліція припускає, саме Мусса Укабір був за кермом фургона, який скоїв наїзд на людей. Після здійснення теракту він, прикрившись кепкою, втік з центру Барселони. Поліція не виключає, що хлопець може бути озброєний, а отже, небезпечним.

Нагадаємо, Мусса Укабір – брат Дрісса Укабіра, якого раніше вважали підозрюваних у теракті. Його документи знайшли в салоні автомобіля, під колесами якого на вулиці Рамбла в Барселоні загинули 13 осіб. Як повідомлялося раніше, за підозрою в причетності до теракту поліція затримала трьох осіб, у тому числі Дріса Укабіра, на чиє ім'я було орендовано фургон. Пізніше, він сам прийшов до відділку, коли побачив свою фотографію у ЗМІ — і був затриманий. Укабір родом з Марокко, але народився у Франції. Він стверджує, що у нього вкрали документи, а також підозрює, що фургон міг орендувати його 17-річний брат. Укабір раніше був судимий за сексуальне насильство і провів місяць у в'язниці, інформує іспанська поліція.

Як стало відомо раніше, в ніч на 18 серпня в місті Камбрілс, розташованому за 130 км від Барселони, автомобіль наїхав на пішоходів, постраждали семеро людей, поліція визнала інцидент терактом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: