У Львові на вулиці Коперника горів підвал

18 серпня о 16:34 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові по вул. Коперника, 1 в підвалі трьохповерхового житлового будинку, інформує ГУ ДСНС у Львівській обалсті.

18 серпня о 16:34  до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові по вул. Коперника, 1  в підвалі трьохповерхового житлового будинку, інформує ГУ ДСНС у Львівській обалсті.

До місця виклику було негайно направлено пожежно-рятувальний підрозділ державної пожежно-рятувальної частини № 1 м. Львова. Рятувальники за лічені хвилини прибули на місце події та оперативно приступили до ліквідації займання.

Пожежа спричинила сильне задимлення, через що рятувальники ліквідовували займання у апаратах захисту органів дихання.

Завдяки злагодженим та професійним діям вогнеборців, вдалось не допустити подальшого розповсюдження вогню та врятувати житловий будинок.

Пожежу локалізували о 16:50 та ліквідували о 17:10 в складі двох ланок газодимозахисної служби. Вогнем знищено сміття та речі домашнього вжитку на площі 5 кв.м, пошкоджено сходову клітку між підвалом та першим поверхом на площі 10 кв.м, двері в підвал на площі 2 кв.м.

До ліквідації пожежі заучили 6 рятувальників та 2 одиниці спецтехніки.

Внаслідок події ніхто не постраждав. Причина займання встановлюється.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: