Чи був Димінський? Правоохоронці шукають свідків резонансної ДТП на Львівщині

1-274_0

Правоохоронці просять зголоситися очевидців ДТП на Яворівщині, у якому, за інформацією ЗМІ, постраждали автомобілі кортежу бізнесмена Петра Димінського.

Про це йдеться у повідомленні ГУ Нацполіції у Львівській області.

Тоді в ДТП загинула жінка-водій, а очевидці повідомляли, наче за кермом автомобіля, що постраждав у ДТП, був саме бізнесмен Димінський, втім, правоохоронці заявили, що поки що ніхто зі свідків не оформив власні свідчення про обставини події.

«На даний час слідство встановлює обставини ДТП, перевіряє свідчення затриманого та опитує очевидців. Зокрема, розглядається версія, що у момент зіткнення автомобілів за кермом "Мерседеса" перебувала інша особа, - повідомили у поліції. - Інформація про це з’явилась у соцмережах та викликала широкий суспільний резонанс. Не зважаючи на це, жодна особа, яка нібито була очевидцем вказаної події - станом на сьогодні не зголосилась та інформації щодо обставин ДТП так і не надала.

Для встановлення усіх обставин події, зокрема й особи водія, котрий у момент зіткнення перебував за кермом "Мерседеса", правоохоронці просять зголоситися очевидців ДТП, а також водіїв, автомобілі яких обладнанні відеореєстраторами і котрі 18 серпня близько 15.00 проїжджали автодорогою Львів – Краковець, зокрема селом Ямельня. Телефонуйте на оперативну лінію 102 або звертайтесь у найближчий відділ поліції».

Як повідомлялося раніше, родиі загиблої вже звинуватили бізнесмена у її смерті: брат загиблої жінки під час вчорашньої ДТП, що трапилася на трасі М10 Львів-Краковець у селі Ямельня, на своїй сторінці у Фейсбук написав, що автомобілем керував бізнесмен Петро Димінський.

«Якщо ви володієте інформацією, яка допоможе встановити обставини дорожньо-транспортної пригоди, зокрема й особу водія, котрий керував автомобілем "Мерседес", телефонуйте на оперативну лінію 102 або зверніться у найближчий відділ поліції», - додають поліцейські.

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода трапилася 18 серпня близько 15.00 на автодорозі Львів – Краковець у селі Ямельня, Яворівського району. Попередньо встановлено, що водій автомобіля «Mercedes-Benz S-65 AMG» скоїв зіткнення з автомобілем «Опель Астра», яким керувала 31-річна місцева мешканка. Від отриманих травм жінка-водій померла на місці події.

За фактом скоєння ДТП відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до восьми років позбавлення волі без права керувати транспортними засобами терміном до трьох років або без такого. Правоохоронці затримали в порядку ст. 208 КПК України 43-річного чоловіка, котрий заявив, що у момент зіткнення за кермом "Мерседеса" перебував саме він. Суд обрав відносно нього міру запобіжного заходу - тримання під вартою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: