Родичі заявляють про жорстоку розправу з в’язнями після вбивства співробітниці Одеського СІЗО

52_main

Після жорсткого і цинічного вбивства працівниці Одеського СІЗО в'язнем, який працював в тюремній обслузі, тобто користувався особливою довірою з боку тюремної адміністрації, замість масового звільнення керівництва СІЗО, розпочалося масове побиття і катування в'язнів.

Після жорсткого і цинічного вбивства працівниці Одеського СІЗО в'язнем, який працював у тюремній обслузі, тобто користувався особливою довірою з боку тюремної адміністрації, замість масового звільнення керівництва СІЗО, розпочалося масове побиття і катування в'язнів.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив нардеп Ігор Мосійчук.

«Мені дзвонили батьки в'язнів і просили під'їхати, щоб врятувати їхніх дітей від звірів в мундирах», – написав Мосійчук.

Водночас фото побитого в’язня із Одеського СІЗО на своїй сторінці оприлюднила уповноважена ВР з прав людини Валерія Лутковська, яка звернулася до генпрокурора.

«Юрій Луценко, я не часто використовую можливості Фейсбуку, але цей випадок вражає. Це фото регіонального представника в Одесі, зроблене сьогодні в Одеському СІЗО. Знаю, що там працює і регіональна прокуратура, але мені здається, що контроль має бути щільнішим! Це однозначно слід від кийка. Завтра там може бути ще гірше. Ми там будемо. Але чи буде відповідна реакція з боку прокуратури?» – запитує Лутковська.

У коментарях генпрокурор повідомив, що виїхала комісія.

Тим часом у Мін’юсті стверджують, що оприлюднене фото – фейк. Про це повідомив керівник секретаріату уповноваженої ВР з прав людини Богдан Крикливенко, оприлюднивши переписку із заступником міністра Петренка Денисом Чернишовим.

Нагадаємо, в одеському слідчому ізоляторі виявили розчленоване тіло дівчини – молодшого інспектора II категорії відділу режиму і охорони Олени Порошенко.

У вбивстві підозрюють раніше судимого в’язня ізолятора, який виконував функції «баландера» (так називають засудженого, який розносить їжу по камерах).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: