У Львові провели акцію «Твій баланс води – життя на дорозі» (фото)

79ced0e2-0ffe-4c91-982d-de887b75b698

ГО «За якісний транспорт» провели акцію «Твій баланс води – життя на дорозі», під час якої роздали близько 700 пляшок води для того, щоб привернути увагу до важливості споживання води.

Адже як пояснюють організатори акції, ігнорування норми призводить до зневоднення організму водія, що тягне за собою зменшення концентрації уваги, а це в свою чергу призводить до дорожньо-транспортних пригод.

Акція розпочалась о 5.00 і тривала до 7.30 одночасно на шести точках виїзду громадського транспорту: вул. Авіаційна, 1 (ЛКП «АТП-1»), вул. Городоцька, 280 (ПАТ «АТП-14630», ТОВ «Міра і К»), вул. Федьковича, 34б (ТОВ «Фіакр-Львів»), вул. Навроцького, 25 (ТОВ «Успіх БМ»), вул. Тролейбусна, 1 (Тролейбусне депо), вул. Городоцька, 181 (Трамвайне депо).

«Через роздачу води активісти нагадали в першу чергу водіям, що потрібно дбати про нормальний стан свого здоров’я і споживати потрібну кількість рідини на добу. Окрім цього, привернули увагу керівництва міста до цієї проблеми, думаю, до наступного літнього періоду ми спільно із представниками ЛМР і транспортних компаній розробимо механізм, за рахунок якого можна буде забезпечити водіїв громадського транспорту достатньою кількістю води», – зазначив керівник громадської організації «За якісний транспорт» Святослав Товстига.

До акції долучилось чимало активних львів’ян, зокрема, журналісти, депутати, члени громадської ради при управлінні транспорту Львівської міської ради, а також представники управління транспорту ЛМР.

«Акція пройшла вдало. Водії не були попереджені про те, що ми зранку до них навідаємось, і реакція була дуже різною: хтось посміхався, дякував і їхав на рейс на позитиві, а інші відмовлялись брати воду, не розуміли, що відбувається. Проблема в тому, що водії звикли до хамського відношення з боку пасажирів, тому і такі речі сприймають з недовірою. Потрібно вибудовувати довіру, бо в маршрутці водії та пасажири взаємозалежні», – зазначили учасники акції.

Фото: facebook.com/trafficua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: