Нову школу у Наварії відкриють вже 1 вересня

Новозбудована сучасна школа у селі Наварія Пустомитівського району відчинить свої двері для 300 учнів вже 1 вересня.

«Соціально-економічна спрямованість школи полягає у підвищенні якості освіти сільської молоді, зменшенні диспропорцій у доступі населення до базових освітніх послуг, а також створенні безпечних та належних санітарно-побутових умов для проведення навчального процесу», - розповідає директор департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації Любомира Мандзій.

Зазначимо, проектно-кошторисну документацію будівництва школи розробили ще в 2004 р. У 2005 році розпочато будівництво, однак, через недостатність фінансування реалізація проекту була призупинена. Робочий проект неодноразово коригувався, вартісні показники кошторисів перераховувались з врахуванням динаміки ціноутворення.

В період з 2005 по 2015 рр. на реалізацію проекту будівництва школи профінансовано з бюджетів різних рівнів (місцевий, районний, державний) 17 млн 421,8 тис грн.

В 2017 році фінансування становить 30 млн грн, в тому числі: 5 млн 500 тис грн – субвенції від сільських рад, 2 млн 100 тис грн – кошти міської ради, 3 млн грн – кошти Пустомитівської районної ради, 5 млн грн – субвенція з державного бюджету на соціально-економічний розвиток 14 млн 400 тис грн – кошти Державного Фонду Регіонального Розвитку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: