Садовий відреагував на пікет стоматологів під Ратушею

IMG_9725

Міський голова Львова Андрій Садовий переконаний, що ухвала щодо реформування стоматполіклінік буде впроваджена в життя і стоматологія буде працювати в ринкових умовах.

Про це він сьогодні, 22 серпня, сказав під час брифінгу, передає ІА Дивись.Info.

«Вони кожного тижня пікетують, це триває більше як півроку. Депутати проголосували за реформу, яка проведена в багатьох містах України. Тільки одна поліклініка цю реформу зробила якісно та успішно працює, інші звернулися в суд і рішенням суду зупинили дію ухвали і саботують розгляд питання по суті. Я переконаний, що дана ухвала буде впроваджена в життя, і стоматологія буде працювати в ринкових умовах, які сьогодні необхідні для Львова», - сказав Садовий.

Читайте також: Стоматологи чекають на Синютку, щоб поскаржитися на Садового

Також він додав, що минулого тижня зустрічався пікетувальниками.

Ми мали довго дискусію, одна з поліклінік не хоче пускати на роботу головного лікаря. мною скеровано відповідні листи в правоохоронні органи. На скільки мені відомо порушене кримінальне провадження по даному факту.

Читайте також: Що відбувається навколо 3-ї стоматполіклініки Львова

Нагадаємо, стоматологи вимагають скасування ухвал сесії Львівської міської ради щодо ліквідації комунальних стоматологічних поліклінік, виплатити заборгованість по зарплаті, звільнити з посади начальника управління охорони здоров’я ЛМР Володимира Зуба, розблокувати роботу 3-ї стоматологічної поліклініки скасувавши наказ про призначення її керівником Юрія Павліва, якому колектив висловив недовіру, зупинити реформування 1-ї стоматологічної поліклініки, наслідком якого стали звільнення працівників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: