Поліцейські переслідували чоловіка, який погрожував таксисту пістолетом

374212272

Сьогодні, близько опівночі, патрульні отримали від таксиста виклик на вулицю Лісну, де невідомий чоловік погрожував йому пістолетом.

Про це повідомили у Патрульній поліції Львова.

Інспектори направилися до місця події та подзвонили заявнику. Чоловік повідомив, що невідомий сів в інше таксі та рухається в сторону виїзду зі Львова, а він його переслідує на своєму автомобілі. Патрульні перебували з заявником на постійному зв’язку і він координував напрямок руху автомобіля з підозрюваним.

На автодорозі Київ-Чоп, інспектори зупинили автомобіль таксі та надали вимогу повільно вийти всім з транспортного засобу. Водій та його пасажир вийшли з автомобіля. Чоловік, якого згодом упізнав заявник, спробував непомітно викинути в траву предмет, схожий на пістолет. Його затримали та вділи кайданки. Водій таксі був наляканий та не знав, що його пасажира розшукує поліція.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Згодом заявник повідомив, що конфлікт почався коли він приїхав на виклик, проте відмовився везти клієнта, оскільки той перебував в стані алкогольного сп’яніння. Тоді чоловік витягнув предмет схожий на пістолет на почав погрожувати. Таксист встиг втекти, а потім побачив, що невідомий сів в інше таксі.

45-річного чоловіка доставили до відділу поліції, а предмет схожий на пістолет вилучили та передали на експертизу. Справу розглядають слідчі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: