У Львові затримали іноземця, який відправляв дівчат до Іспанії в сексуальне рабство

307961

У Львові правоохоронці затримали іноземця, котрий заманював дівчат у сексуальне рабство за кордоном.

Про це повідомили у Нацполіції України.

Поліція встановила, що це 32-річний громадянин іншої країни. Зловмиснику загрожує від п’яти до дванадцяти років позбавлення волі.

В рамках розпочатого кримінального провадження, передбаченого ч.2 ст.149 (торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини) Кримінального кодексу України, працівниками Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми за процесуального керівництва прокуратури Львівської області 22 серпня у Львові було затримано 32-річного чоловіка. Він, за попередньою змовою з групою осіб, серед яких і громадяни України, вербував молодих дівчат з метою подальшої сексуальної експлуатації в Іспанії. Зловмисник обіцяв потерпілим роботу у готелях та нічних клубах, гарантував гарні умови праці, проживання у комфортабельних номерах готелів та високі заробітки. В результаті дівчата потрапляли в сексуальне рабство.

Наразі вирішується питання про затримання правопорушника у порядку ст. 208 КПК України.  Йому загрожує від п’яти до дванадцяти років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: