RespublicaFEST: кого обов'язково варто почути і побачити

RespublicaFEST-3-1199x800

Традиційно фестиваль RespublicaFEST спрямований на аудиторію шанувальників рок-музики. Однак кожен меломан може знайти там щось для себе. Зібрали для вас 7 колективів, які обов’язково варто почути і побачити на RespublicaFEST.

Традиційно фестиваль RespublicaFEST спрямований на аудиторію шанувальників рок-музики. Однак кожен меломан може знайти там щось для себе. Зібрали для вас 7 колективів, які обов'язково варто почути і побачити на RespublicaFEST.

DEATH BY CHOCOLATE

Швейцарські рокери, відомі у всій Європі, з єдиним концертом в Україні. На RespublicaFEST вони представлять свій новий альбом «Crooked for you», записаний із кращими американськими продюсерами.

BEISSOUL & EINIUS

Культовий литовський дует – «електронні диваки» з Вільнюса, феноменально успішні в Україні! Основна мета дуету – робити музику зі знаком якості та власною історією. Дивовижна харизма, пластика, гіпнотична електроніка і сюрреалістичні костюми – їхні виступи перетворюються на справжні шоу, пропустити які не можна.

КУРГАН&АГРЕГАТ

Вони повертаються на сцену RespublicaFEST! Хлопці з сусіднього двору, які звертаються до тих, хто розуміє складну життєву філософію і справжню «сільську романтику».

HINDÜ

Вперше на RespublicaFEST! Таня Янковська – незалежна виконавиця, яка робить все сама. І своєю творчістю доводить, що робити і видавати якісну музику можна, навіть не користуючись послугами дорогих студій та відомих саунд-продюсерів.

Читайте також: RespublicaFEST оприлюднив повну програму по днях

ЛЮСІ

Нове ім’я та чи не найбільша інтрига в українській музиці. Солістка проекту Крістіна Варламова каже: «Люсі» — це не конкретний образ, це я, яка є. Щось світле й легке — те, що і звучить у піснях. Щось меланхолійне й танцювальне. Бо танці вивільняють наш дух».

АНТОХА МС

Популярний хіп-хоп-виконавець – вперше на RespublicaFEST! Колись він був просто усміхненим хлопцем із спального району, а потім його стали називати одним із «музикантів – героїв покоління». Антон сам пише музику, сам собі підігрує, а його лірика завжди викликає посмішку і неймовірний позитив.

KADNAY

Український інді-електро-поп колектив Kadnay – це проект музикантів Діми Кадная та Філа Коляденко. Хлопці голосно заявили про себе, чудово виступивши на національному відборі на Євробачення-2017. Сьогодні вони активно розвивають свою творчість, саме тому виступ Kadnay пропускати не варто.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: