Російський актор Пашинін вже понад місяць воює на передовій

21034607_10155166881759690_6290740662180235477_n

Відомий російський актор Анатолій Пашинін вже понад місяць несе службу на передовій у складі 8-ого батальйону Української Доброврольчої Армії.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив журналіст Анатолій Цаплієнко.

«Не думав, що зустрічатиму День Незалежності в компанії людини з ворожих окопів. Але «старлей Доронін» – за нас! Зірка російського кіно, герой культового серіалу «Грозовые ворота» і вже місяць, як боєць 8-го батальйону Української Доброврольчої Армії, Анатолій Пашинін зутрічає свято з побратимами на передовій. Де кулі, кров та героїзм справжні. І свято Незалежності має справжній, неповторний смак. Будьмо, брати і сестри!» – на Цаплієнко.

Нагадаємо, Анатолій Пашинін відвідував Євромайдан; висловлювався на підтримку України в інтернет-зверненні до росіян. У російськомовній телепередачі «Иду на ты» висловив думку, що акторство також є громадською позицією, яку він свідомо займає.

У грудні 2014, під час російсько-української війни зустрівся з одним із захисників Донецького аеропорту кіборгом Євгеном Жуковим, позивний «Маршал» і висловив своє захоплення героїзмом українських бійців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: