На Львівщині під час сімейного конфлікту батько поранив сина ножем

1
фото: відкриті джерела

Як встановили працівники Стрийського відділу поліції, чоловік наніс сину удар ножем у груди, перебуваючи у нетверезому стані, під час сімейного конфлікту, інформує відділ комунікації поліції Львівщини.

Як встановили працівники Стрийського відділу поліції, чоловік наніс сину удар ножем у груди, перебуваючи у нетверезому стані, під час сімейного конфлікту, інформує відділ комунікації поліції Львівщини. 

У Стрийський відділ поліції 25 серпня о 14.00 надійшло повідомлення від диспетчера місцевої лікарні про чоловіка, котрий отримав ножове поранення у одному з будинків по вулиці Львівській у Стрию. В подальшому пораненого було госпіталізовано у реанімаційне відділення з діагнозом «ножове проникаюче поранення грудної клітини з пораненням серця...».

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Встановлено, що ножового поранення потерпілому, 44-річному мешканцю Стрия, під час сімейного конфлікту завдав його 71-річний батько, котрий перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу. Наразі вирішується питання правової кваліфікації злочину згідно норм Кримінального кодексу України. Проводяться слідчі дії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: