Прикордонники виявили підводний спиртопровід з Молдови в Україну

В ході моніторингу берегової лінії Кучурганського водосховища прикордонники відділу «Лиманське» виявили шланг діаметром 32 мм. Про це повідомляє прес-центр Державної прикордонної служби, пише Українська правда.

В ході моніторингу берегової лінії Кучурганського водосховища прикордонники відділу «Лиманське» виявили шланг діаметром 32 мм. Про це повідомляє прес-центр Державної прикордонної служби, пише Українська правда.

«Трубопровід був прокладений з Республіки Молдова до України на напрямку Дністровськ – Лиманське. З його допомогою зловмисники ймовірно планували незаконно переміщувати спирт з Молдови до України», - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці встановили, що цей трубопровід був встановлений нещодавно і ще не використовувався, оскільки шланг був новий і порожній і не містив характерного запаху спирту.

Трубопровід був надійно закріплений на молдавській стороні, тому правоохоронці за допомогою прикордонного катера демонтували тільки частину шланга - до лінії державного кордону. Протяжність вилученої труби склала 540 м.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: