АТОвець відкрив на Львівщині мистецьку студію для дітей (відео)

6095c118db156cadb3ee98ce6df51d
Фото ілюстративне

Колишній боєць АТО, музикант відкрив для дітей мистецьку студію у Дрогобичі.

Максим Перев’язко, музикант, боєць АТО, в минулому — шкільний викладач історії. Після повернення з війни Максим вчився у бізнес-школі на програмі для ветеранів, виграв грант і відкрив мистецьку студію для дітей у Дрогобичі.

У студії дітей вчать малювати, грати на гітарі, синтезаторі, ударних та саксофоні. Також при ній працюють репетиційна база для музикантів і студія звукозапису. Разом з Максимом у студії працюють ще 4 викладачі. Серед них і місцевий художник-іконописець Лев Скоп. У формі гри він навчає дітей основам середньовічного малярства.

«У школах діти не відходять від нот. У нас все інакше. Ми сідаємо, заходимо на Ютуб подивитися, які пісні дитина слухає. Я питаю, чи чув тут чи іншу групу, питаю, чи подобається і ми пробуємо грати», — каже Максим Перев’язко.

Четверта частина тутешніх учнів — діти соціально незахищених категорій. Їх Максим навчає безкоштовно.

«Я хочу підібрати тих дітей з вулиці. А музика це, свого роду, наркотик, з якого можна ту дитину ліпити і виховувати», — переконаний викладач.

Максим переконаний, що його учні нічим не поступаються тим, хто навчався у класичній школі.

Читайте також: Робота має забезпечити і соціалізувати, — керівник Центру допомоги ветеранам АТО про важливість працевлаштування демобілізованих

«Наш диплом не матиме великого значення при вступі. Але для нас головне — це рівень знань і виконання дитини. Як ми зараз виховаємо наше молоде покоління, такі ми і матимемо бонуси і дивіденди. Я так це бачу», — зазначає Максим Перев’язко.

Детальніше у відео від наших партнерів Romb.

https://www.facebook.com/Divisinfo/videos/1439744269407623/

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: