Одному із організаторів перекриття траси Львів-Рава-Руська загрожує до 10 років ув’язнення

21122272_1973852102891807_1772056483135996415_o

Завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно одного із організаторів перекриття траси Львів-Рава-Руська.

За процесуального керівництва прокуратури Львівської області слідчим відділом Управління Служби безпеки України у Львівській області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно одного із організаторів та активних учасників вчинення дій з метою зміни меж території України на порушення порядку, встановленого Конституцією України, поєднані з розпалюванням національної ворожнечі, інформує прес-служба прокуратури Львівської області.

Нагадаємо, що 29 березня відбулось незаконне перекриття автомобільної дороги державного значення «Львів – Рава – Руська» у с. Гряда Жовківського району, учасники якого під виглядом представників польської національної меншини закликали до розпалювання національної ворожнечі між українцями та поляками, створювали атмосферу невдоволення серед мешканців Львівщини фактом перебування області та окремих її адміністративно-територіальних одиниць у складі України та спонукали представників польської національної меншини змінити межі території України шляхом приєднання до складу Республіки Польща.

Зазначимо, що раніше зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.110, ст.293, ч.2 ст.345 КК України.
Довідково: за вчинене чоловікові загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої.

У вказаному кримінальному провадженні досудове розслідування триває щодо інших організаторів злочину.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: