На Західній Україні впав літак: є загиблий

imgonline_com_ua_bigpictureszh778pkxmnw_650x410

За попередніми даними, загинув 53-річний львів'янин, якого розшукували від учора.

29 серпня поблизу села Яблуниця в Івано-Франківській області рятувальники виявили уламки повітряного судна та тіло загиблого чоловіка. Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій України.

За попередніми даними, це може бути тіло 53-річного львів'янина, якого розшукували від учора. Про зникнення чоловіка повідомила його дружина 28 серпня. За словами жінки, вона останній раз спілкувалася з ним ввечері 24 серпня.

28 серпня до пошукових робіт залучили рятувальників Яремчанського пошуково-рятувального відділення (5 чоловік на 1 одиниці техніки) Ворохтянського пошуково-рятувального відділення (5 чоловік на 1 одиниці техніки) Аварійно-рятувального загону спеціального призначення  та 5 лісників. Додатково залучили гірських рятувальників селища Ясіня Закарпатської області (4 чоловік на 1 одиниці техніки). Загалом пошуки вели 19 чоловік та 3 одиниці техніки.

29 серпня зранку пошуки продовжилися з додатковим залученням працівників Івано-Франківської громадської організації безпілотних літальних апаратів "МІМІНО" (4 чоловік та 2 одиниці техніки).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: