Трамп знову заговорив про «ладнання» з Росією

76_main_new.1499445369

Президент США Дональд Трамп повторив свої попередні висловлювання, що Вашингтон повинен мати кращі відносини з Москвою, і відмовився назвати дії Росії в Європі впродовж останніх років загрозою.

 

У понеділок на спільній прес-конференції з фінським президентом Саулі Нііністо фінські журналісти запитали Трампа, чи вважає він Росію загрозою, повідомляє Радіо Свобода.

«Я, на жаль, вважаю багато країн загрозою безпеці. Я б розглядав загрози з боку багатьох країн, але це все загрози, з якими ми зможемо впоратися, якщо це буде потрібно», – сказав Трамп.

Відповідаючи на запитання щодо спільних військових навчань, проведених Росією та Китаєм у Балтійському морі, і планованих на вересень навчань поруч із країнами Балтії, президент США відповів, що «ми дуже захищаємо цей регіон». Щодо Росії Трамп також сказав, що «це велика країна, це ядерна країна, це країна, з якою ми маємо ладнати».

Нагадаємо, 2 серпня Трамп підписав закон про запровадження нових санкцій щодо Росії. У коментарі, поширеному Білим домом, ішлося, що Трамп бачить серйозні недоліки в цьому законі, але підписує його задля національної єдності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: