На Львівщині під час навчальних зборів помер резервіст

1435081

У середу, 30 серпня, у військовій частині на Яворівщині під час проведення занять помер військовослужбовець оперативного резерву.

 

Про це розповів керівник Західного регіонального медіацентру Міноборони Олександр Поронюк, передає ZAXID.NET

«Чоловік родом з Львівщини, зараз працює комісія, щоб з’ясувати, чому це відбулося. Попередня причина смерті – серцева недостатність», - розповів Олександр Поронюк.

Як інформують у військовій частині, о 12:00 одному з призваних на навчальні збори військовослужбовцю стало погано. Медична служба військової частини надала чоловіку невідкладні реанімаційні заходи, які на жаль позитивних результатів не дали. Наразі невідомо скільки років було військовослужбовцю.

«Оскільки він прибув на військові збори і вважається військовослужбовцем Збройних сил, то на його родину розповсюджується українське законодавство щодо військовослужбовців, тобто родичі отримають матеріальну компенсацію», - додав Олександр Поронюк.

Для з’ясування детальних обставин та умов на місці події працює оперативна група військової служби правопорядку та поліції. За фактом смерті військовослужбовця командиром військової частини призначено службове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: