У Бродах запустили завод з виробництва кабельної продукції для BMW

08ee8d159a1d43dd1a295fce69590612_1504095720_extra_large
Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки до Львівської області взяв участь у церемонії відкриття нових потужностей заводу «Електроконтакт Україна»

Сьогодні, 30 серпня, відбулося відкриття першої черги заводу в Бродах, який стане найбільшим виробничим підрозділом підприємства.

Сьогодні, 30 серпня, відбулося відкриття першої черги заводу в Бродах, який стане найбільшим виробничим підрозділом підприємства.

Зокрема, площа виробничих приміщень сягає 11 000 м2, складських приміщень – понад 5 000 м2 , соціально-побутових приміщень – понад 4 000 м2. У будівництво заводу інвестовано понад 30 мільйонів євро.

Бродівське відділення підприємства затвердили постачальником кабельної продукції для концерну BMW. Нещодавно замовник від ВМW провів аудит на новоствореному підприємстві та уклав договір про співпрацю.

З відкриттям першої черги заводу буде створено 1400 робочих місць. Крім цього, вивчається можливість будівництва другої черги, що додатково створить ще 1000 робочих місць.

У Бродівский виробничий підрозділ уже набрано понад 300 працівників, які проходили навчання у  Золочеві та після переміщення на роботу у Бродівський філіал зможуть забезпечити повноцінний старт і роботу заводу.

Станом на сьогодні в середньому приймають на навчання 20-25 осіб, які проходять стажування на нашій дільниці навчання.

Також на підприємстві запроваджують навчання людей з вадами здоров'я, зокрема це глухонімі, щоб забезпечити можливість працювати та отримувати гідну заробітну плату.

 

Додамо, що на заводі у Перемишлянах зараз працює понад 300 осіб, у Золочівському виробничому підрозділі – понад 1000 осіб. Таким чином, ТзОВ «Електроконтакт Україна» є одним з найбільших працедавців Львівщини і входить до переліку великих платників податків.

Зазначимо, що ТзОВ «Електроконтакт Україна», який належить до концерну Nexans, працює на ринку Львівщини з 2007 року. Успішне функціонування виробничих підрозділів у Перемишлянах і Золочеві дало можливість компанії розширювати свої виробничі потужності та розпочати у червні 2016 року будівництво нового заводу у Бродах з нуля.

Нагадаємо, що ТзОВ «ЕКУ» виготовляє кабельні мережі для всесвітньо відомих автомобільних концернів: Volkswagen (Audi, Porsche), General Motors (Opel), BMW (BMW, Mini, Rolls Royce), Daimler (Mercedes-Benz).

Фото: president.gov.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: