За рік на Львівщині побудували завод з виробництва електричних кабелів для BMW (фоторепортаж)

IMG_9935

Завод у Бродах на Львівщині буде постачати електричні кабельні мережі для концерну BMW. Відповідний договір про співпрацю уже укладено.

Завод у Бродах на Львівщині буде постачати електричні кабельні мережі для концерну BMW. Відповідний договір про співпрацю уже укладено.

Про це повідомляє кореспондент Дивись.info, який мав змогу побувати на новому заводі концерну Nexans.

Перга черга заводу, закладеного минулого року, уже працює. Завдяки цьому у Бродах створено 1400 робочих місць. Площа виробничих приміщень сягає 11 000 м2, складських приміщень – понад 5 000 м2 , соціально-побутових приміщень – понад 4 000 м2. У будівництво заводу інвестовано понад 30 мільйонів євро.

Бродівське відділення підприємства затвердили постачальником кабельної продукції для концерну BMW. Нещодавно замовник від ВМW провів аудит на новоствореному підприємстві та уклав договір про співпрацю.

Згідно із планом, загальна кількість робочих місць у двох чергах тут має скласти 2,5 тис.

Минулого року будівництво заводу було лише на початковому етапі, втім, уже в серпні 2017го перша черга заводу почала роботу.

Серпень 2016 року

У Бродівский виробничий підрозділ уже набрано понад 300 працівників, які проходили навчання у Золочеві та після переміщення на роботу у Бродівський філіал зможуть забезпечити повноцінний старт і роботу заводу. Станом на сьогодні в середньому приймають на навчання 20-25 осіб, які проходять стажування.

Також на підприємстві запроваджують навчання людей з вадами здоров’я, зокрема це глухонімі, це соціальна складова бізнесу, щоб забезпечити цим людям можливість працювати та отримувати гідну заробітну плату.

ТзОВ «Електроконтакт Україна», який належить до концерну Nexans, працює на ринку Львівщини з 2007 року. Підприємство виготовляє кабельні мережі для всесвітньо відомих автомобільних концернів: Volkswagen (Audi, Porsche), General Motors (Opel), BMW (BMW, Mini, Rolls Royce), Daimler (Mercedes-Benz).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: