Цьогоріч на Львівщині встановлять майже 100 спортивних майданчиків

150418434759a8081bc55e8

Цього року на Львівщині облаштують близько 100 спортивних майданчиків. У межах обласної програми «Спортивний майданчик» на це передбачено 21 мільйон гривень.

Цього року на Львівщині облаштують близько 100 спортивних майданчиків. У межах обласної програми «Спортивний майданчик» на це передбачено 21 мільйон гривень.

Про це йдеться на сайті Львівської облради.

Вперше на Львівщині також облаштують 10 спортивних споруд з залученням коштів з Держбюджету на загальну суму 5 млн грн. Такий сучасний спортивний майданчик з тренажерним обладнанням  встановили у селі Наварія Пустомитівського району на території новозбудованої загальноосвітньої школи-гімназії І-ІІІ ступенів.

Слід наголосити, що обласна цільова програма «Спортивний майданчик» є розвитковою програмою і щорічно нарощуються обсяги її фінансування з обласного бюджету.

Відтак у 2015 році обсяг фінансування становив 900 тис. грн.. За ці кошти облаштували 3 спортивних майданчика зі штучним покриттям. У 2016 – уже 16 млн. грн.. Тоді встановили 28 спортивних майданчика та 40 майданчиків з тренажерним обладнанням.

Цьогоріч  обсяг фінансування на програму  збільшено до 21 млн грн. Ці кошти  спрямують на встановлення 24 спортивних майданчика зі штучним покриттям,  65 майданчиків із тренажерним обладнанням, заміну штучного покриття на 3 майданчиках. Також встановлять 10 великих спортивних майданчики.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: