Туроператор IdrisKa tour заявив про сплановану атаку і пообіцяв відшкодувати збитки

22_main_ukr
Фото: kiev.vgorode.ua

IdrisKa tour обвинувачує перевізника у зриві домовленостей.

Туроператор IdrisKa tour, чиї клієнти сьогодні не змогли відлетіти за своїми путівками, прокоментував скандал зі скасуванням рейсів, пише ТСН.

«Ідріска Тур, як би комусь не хотілося - не банкрут. І, зрозуміло, ми відшкодуємо збитки всім постраждалим клієнтам в повному розмірі. Але жодні фінансові втрати не перекриють моральну шкоду, заподіяну нашим клієнтам та іміджу компанії. Адже компанія Ідріска Тур - має бездоганну репутацію 10 років роботи на ринку і ми ніколи не порушували надану нам довіру. Одне ви повинні знати - вся ця ситуація була ретельно підготовлена зацікавленими в краху нашої компанії особами. Вчора ввечері близько 19.30 наші сервери були зламані, а сьогодні, ще до 10 ранку опонентами було розіслано лист про те, щоб турагентства не працювали з Ідрискою Тур через її фінансову неспроможність. Всі знають, що іноді, з тих чи інших причин рейси затримуються. Чому компанія-перевізник вирішила так поспішити з обливанням нас брудом? Тому, що вони зацікавлені в краху нашої компанії. Немає Ідриски Тур - нікому буде з ними судитися. Адже подібна ситуація повторюється вже другий раз за цей сезон. І тим не менш, думаючи в першу чергу про людей, що збиралися сьогодні відправитися в подорож, з 8 ранку все керівництво Ідриски Тур було в офісі компанії-перевізника, намагаючись переконати їх не порушувати домовленості і не ставити під удар пасажирів. Але нове керівництво партнера-перевізника (яке нібито "не в курсі" домовленостей з заміненим посеред сезону попереднім директором) не пішло на зустріч. Тим самим показавши своє ставлення не лише до своїх партнерів, але і до своїх клієнтів – пасажирів», - заявила директор компанії Ідріска Тур Олена Суботіна.

Також президент компанії Ідріс Казімі звинуватив перевізника у зриві домовленостей, причому не першому.

«У нас літак затримувався на дві години. Під замовлення компанії Dart Airlines, директор Вікторія і з цієї причини аналізуємо, що вони нас підставили. Гроші були перераховані і вони повинні були оголошувати, абсолютно вчасно треба літати. І тим більше з ними ми працюємо не один місяць. І це вже вдруге. Перший раз вони підставили з Лісабоном, а цього разу підставили так», - сказав Ідріс Казімі.

Своєю чергою компанія-перевізник свою провину заперечує. Свою позицію вони розмістили в соцмережі.

«Шановні клієнти. На жаль, на даний момент наш Замовник не виконав зобов'язання по оплаті рейсів Київ-Аліканте і Київ-Тенеріфе. Наша компанія робить все можливе, щоб отримати гроші і виконати рейс. Просимо вашого розуміння і терпіння! Спасибі!» - повідомляється на сторінці компанії.

Нагадаємо, сьогодні, 31 серпня, в аеропорту «Жуляни» застрягли близько сотні українців, рейси яких були скасовані.

Головний офіс туроператора у день скандалу був зачинений, хоча напередодні працював у звичному режимі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: