Для дітей з девіантною поведінкою організували краєзнавчо-туристичну подорож у село Крехів

krekhiv-a1a118aaa5d881b3f815918632edea09

Працівники Львівського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді 29 серпня організували краєзнавчо-туристичну подорож у село Крехів Жовківського району Львівської області для дітей з девіантною поведінкою.

Про це інформує прес-центр ЛМР.

Метою заходу було створення цікавого та змістовного дозвілля, покликаного відкривати духовні, моральні цінності та сприяти розвитку й розумінню таких життєвих понять, як дружба, взаємоповага і підтримка.

Екскурсія розпочалась зі знайомства та обміну враженнями щодо майбутньої подорожі. Під час поїздки діти бавились в інтерактивні ігри та вікторини, що були орієнтовані на позитивні емоції та гарний настрій мандрівників. Захід дав можливість учасникам відкрити для себе Крехівський печерний монастир, який славиться цікавою історією, чудотворними іконами Крехівської Божої Матері та святого Миколая, спробувати святої води із джерела, що здавна відома своїми цілющими та живильними властивостями, а також поспілкуватись  на духовні теми, актуальні для сьогодення з представником монашого чину.

«Подорожі, спрямовані на духовне збагачення особистості, несуть у собі вагомий зміст, адже покликані відкривати правильні життєві орієнтири. Діти з девіантною поведінкою часто дезорієнтовані щодо власного майбутнього, тому як ніхто інший потребують доброї поради та змістовної настанови. Як казав український релігійний діяч, кардинал Любомир Гузар: «Цінності – це досвід людства, який зберігається в церкві, релігії, науці, мистецтві, культурі, а головне – в людях». Саме з такою метою була організована поїздка у Крехів - одну з основних духовних та культурних пам'яток національного значення», - зазначила директор Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Алла Горбач.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: