Кличко звільнив свого заступника з "липовим" дипломом Львівського університету

21299037_1546718805367198_1129202107_o

Мер Києва Віталій Кличко звільнив керівника апарату КМДА Володимира Бондаренка, стосовно якого триває розслідування за фактом використання підроблених документів.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на прес-службу столичного мера.

«22 серпня керівник апарату КМДА подав заяву про звільнення, я її підписав. Розслідування щодо нього триває, і тепер – слово за правоохоронцями. Для мене ця ситуація дуже неприємна. Але, однозначно, закону повинні дотримуватися всі, як і всі повинні нести відповідальність за його порушення», - наводяться слова Кличка.

В КМДА заявили, що прийняття на державну службу Бондаренка здійснювалося відповідно до Закону України "Про державну службу" та відповідних підзаконних актів, які діяли на час призначення Володимира Бондаренка.

Нагадаємо, як повідомлялось раніше, керівник апарату Київської міськдержадміністрації Володимир Бондаренко має підроблений диплом бакалавра Львівського національного університету імені Івана Франка, -  йдеться у розслідуванні програми «Схеми», спільного проекту Радіо Свобода та каналу «UA:Перший». На підставі цього підробленого диплому він отримав ступінь спеціаліста в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка.

Вища освіта – обов’язкова вимога для посади, яку обіймає заступник мера Києва Віталія Кличка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: