Міністр оборони Полторак розповів про майбутній військовий ліцей у Червонограді

IMG_0374
Міністр оборони України Степан Полторак. Фото: Дивись.info

Сьогодні Міністр оборони України Степан Полторак перебуває з візитом у Національній академії сухопутних військ у Львові.

Про це повідомляє кореспондент Дивись.info.

1 вересня Міністр оборони України Степан Полторак відвідав Академії сухопутних військ. Під час свого виступу перед курсантами, він розповів, яким буде військовий ліцей у Червонограді.

«Зараз проводиться організаційна робота щодо початку його діяльності. Ліцей, який відкриють у Червонограді, буде потужним резервом для Академії сухопутних військ. Там будуть готуватися діти до служби в армії, пишатися тим, що вони українці і тим, що вони майбутні офіцери», — зазначив Степан Полторак.

Фото: Дивись.info

Зазначимо, ліцей планують відкрити 1 вересня на базі колишньої загальноосвітньої школи-інтернат при Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

За словами Олександра Ганущина, голови Львівської облради, у новоствореному ліцеї, другому в області, навчатимуться учні 10-11 класів, які після його закінчення продовжуватимуть навчання в Академії сухопутних військ.

Нагадаємо, що нещодавно виник скандал через ініціативу Міністра оборони Степана Полторака створити військовий інститут для підготовки майбутніх офіцерів танкових підрозділів на базі факультету військової підготовки Харківського політехнічного інституту. Тобто, йшлося про переведенням «танкістів» зі Львова до Харкова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: