Обстановка у зоні проведення АТО загострилась, - штаб

Про поточну ситуацію на фронті повідомили на сторінці прес-центру штабу АТО у Фейсбук.

Про поточну ситуацію на фронті повідомили на сторінці прес-центру штабу АТО у Фейсбук.

«Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 3 вересня 2017 року, - йдеться у повідомленні. - Упродовж сьогоднішнього дня обстановка у районі проведення АТО дещо загострилась, проте залишалась контрольованою українською армією. Російсько-окупаційні угруповання продовжили обстріли наших позицій зі стрілецької збої. Також з опівночі ворог тричі застосовував міномети калібру 120 міліметрів».

«Так, близько 6 ранку бойовики випустили майже 20 мін калібру 120 міліметрів по опорних пунктах сил АТО біля Гнутового та Талаківки. Крім того, на Приморському напрямку злочинці били з великокаліберних кулеметів неподалік Водяного та Павлополя, - пояснили у штабі АТО. - На Донецькому напрямку неспокійно було у районі Зайцевого. Тут з 6 ранку бандити 7 разів обстрілювали наші укріплення зі 120-міліметрового міномету, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Також під ворожим вогнем сьогодні опинились захисники Авдіївської промзони та шахти Бутівка.
Враховуючи, що всі обстріли були хаотичними і не становили загрози життю українських військових, а також суворо дотримуючись мирних домовленостей, сили АТО вогонь у відповідь не відкривали». 

Загалом з опівночі бойовики 17 разів обстріляли наші укріплення. Втрат серед українських військових немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: